top of page

Pride Vibes Festival

Na een eerste succesvolle editie in poppodium Effenaar, zal de tweede editie van Pride Vibes Festival plaatsvinden op het Stadhuisplein. Het festival is gratis toegankelijk, en zal direct na de parade losbarsten! Pride Vibes Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Eindhoven.

Het festivalterrein is open van 14.30u tot 00.00u. Op het plein zijn munten verkrijgbaar voor drinken. Eten kan met cash en/of pin afgerekend worden. Er zijn geen kluisjes aanwezig.

Bekijk onze huisregels en alle info aangaande Pride Vibes Festival hier.

Schermafbeelding 2024-02-26 214105.png
Schermafbeelding 2024-03-14 122353.png
Schermafbeelding 2024-03-14 115840.png

Line-up

Huisregels & info

Toegang is gratis en iedereen is welkom. Er kan om legitimatie gevraagd worden. Ben je onder de 14 jaar? Dan dient er een volwassene bij je te zijn.
Het festivalterrein is afgehekt en er zal een toegangscontrole plaatsvinden, zodat we een fijne en veilige Pride hebben
Er is een mindervalide toilet beschikbaar
Er zal volgens een wettelijk verplicht plastic recyclesysteem worden gewerkt.
Je eerste beker is gratis (recyclemunt). Beker verloren? Dan dien je een nieuwe aan te schaffen.

• Bij het betreden van het evenemententerrein gaat de bezoeker automatisch akkoord met dit reglement en zal bij het overtreden de consequenties aanvaarden. 

• Bezoekers kunnen worden gevisiteerd, bij weigering kan toegang tot het evenement worden ontzegd. 

• Gewelddadig en/of intimiderend gedrag, discriminatie en/of ongewenste intimiteiten in welke vorm dan ook worden niet getolereerd.

 • Het is verboden om (alcoholhoudende) dranken, drugs, daarop gelijkende voorwerpen en druggerelateerde voorwerpen, glaswerk, blik, vuurwerk, plastic flessen, (vuur-) wapens en andere gevaarlijke voorwerpen het festivalterrein mee op te nemen. De organisatie houdt zich het recht voor deze zaken in beslag te nemen en zo nodig aangifte te doen bij de politie. 

• Het nuttigen, gebruiken, verhandelen en/of in het bezit hebben van verdovende middelen is verboden.

• Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers, posters, reclameborden of andere vormen van reclame-uitingen te verspreiden, zonder dat daar overleg met de organisatie aan vooraf is gegaan. 

• Het is verboden om wild te plassen. Er zijn voldoende toiletten aanwezig. Degene die betrapt worden op wildplassen worden per direct van het festivalterrein verwijderd. 

• Bezoekers treden en wonen het evenement bij op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor enige vorm van lichamelijke of geestelijke letsel en/of materiële schade als gevolg van een bezoek.

 • Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden. Alle bezoekers geven door betreden van het evenement stilzwijgend toestemming aan de organisatie om video- en foto-beelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

• Bij overtreding van de huisregels kan uitzetting tot gevolg hebben

bottom of page