top of page

Artiesten info

Hey!

Wat leuk dat je komt optreden op Eindhoven Pride, tijdens het pride Vibes Festival!
Om alles soepel te laten verlopen hebben we een informatie pagina gemaakt. Heb je n.a.v. deze informatie nog  vragen, of staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@eindhovenpride.nl.

Programma:
Ben je benieuwd naar het concept programma en de tijd dat jij optreed? Kijk dan hier. Hou er rekening mee dat het ongeveer tijden zijn. De planning zal nog worden geüpdate zodra we alle muziek en track lengtes hebben. (graag het programma niet delen of online plaatsen).

Drag artiesten en performers:
Lever zo snel mogelijk je muziek aan (m.u.v. dansers). Doe dit uiterlijk 31 mei. Zorg dat je nummers van hoge kwaliteit zijn (dus geen slechte youtube ripjes). Deze vervormen namelijk op een grote installatie voor 5000 bezoekers. Als we je muziek niet hebben voor 1 juni kun je helaas niet meer meegenomen worden in het draaiboek, en komt je optreden te vervallen.  info@eindhovenpride.nl

Treed je op in een DJ blokje en heb je alles al kortgesloten en aangeleverd bij de DJ, laat het ons dan ook even weten.

DJ's:
Er is een lijst met nummers die niet gedraaid mogen worden, omdat dit opgenomen is in contracten van de headliners, of omdat het nummer door een performer zal worden gedaan. De lijst zullen we op 1 juni delen. De eerste nummers die al bekend zijn zijn hier in te zien.

Op de dag zelf:
We gebruiken het Stadhuis als backstage. De backstage ingang kun je vinden aan de zijde van de Wal. Je kan je melden met je artiestennaam. Helaas is het niet mogelijk om gasten mee te nemen i.v.m. de beperkte plek die we hebben in het Stadhuis. Namen die niet op de lijst staan kunnen dus niet via de backstage het Stadhuis in of het festivalterein op.

Artiesten krijgen een keycord die tijdens het optreden af gedaan kan worden. Crewleden die niet on stage hoeven krijgen een polsbandje.

Kleedruimtes:
Helaas heeft het stadhuis niet genoeg kleedruimtes. Daarom zal de centrale ruimte zo ingericht worden (met o.a. schotten) dat er plek genoeg is om om te kleden. Er zijn geen afsluitbare deuren en/of kluisjes. Neem je kostbaarheden, zoals je telefoon daarom mee. We zullen zorgen dat er nabij de DJ een plek is om dit neer te leggen tijdens je performance (of een van onze backstagemanagers kan het voor je bijhouden gedurende je optreden).

Kleedkamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar. Vanaf 12.00 uur kun je koffers en tassen stallen via de backstagemanagers.

Eten:
Voor artiesten is er een diner + een drankje bij OST. Paradijslaan 48. OST is gemakkelijk te bereiken. Aan de overkant van de backstage-ingang zijn kleine trapjes tussen de gebouwen door. Aan het eind ga je naar rechts de Paradijsstraat in en zie je OST. Hiervoor krijg je een coupon bij aanmelden backstage. Deze kun je inleveren voor een maaltijd (tussen 17.00 en 19.00u)


Vergoeding:
De vergoedingen zijn individueel besproken. De factuur mag na de Pride gestuurd worden naar info@eindhovenpride.nl. Dit zijn onze factuurgegevens:

Stichting Eindhoven Pride
Prins Hendrikstraat 54
5611 HL Eindhoven
KVK 90750071

Heb je geen KVK? Dan kun je dus niet factureren. Stuur dan een kwitantie (zonder BTW, dus). Daarnaast vul je een opting out formulier in. Deze stuur je ondertekend mee. Digitaal ondertekenen mag ook.

Heb je nog vragen n.a.v. dit alles? Stuur dan een mailtje naar info@eindhovenpride.nl :)
Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in. Tot 8 juni!

bottom of page